Jäteveden­puhdistamot

Seinäjoki ja Vaasa talousalueet

Goodwell AG jäteveden­puhdistamot

Betonirunkoinen jätevedenpuhdistamo

Goodwell jätevedenpuhdistamot edustavat parhainta laatua ja osaamista järkihinnalla. Mallit 5-15 hlö tarpeisiin. Kuitubetonista valetut puhdistamorungot yhdessä laadukkaiden komponenttien kanssa tarjoavat luotettavan ja pitkäikäisen ratkaisun jätevesien puhdistamiseen. Soveltuu myös rantatonteille ja vesistöjen varsille. Purkuveden poistopumppu vakiona, joka voidaan varustaa takaiskuventtiilillä vaativiinkin olosuhteisiin.

Asumismukavuutta ja joustavuutta

Goodwell jätevedenpuhdistamot tarjoavat pitkät huolto- ja tyhjäysvälit. Pienimmässäkin mallissa sekajätevettä max. 1000L/vrk.

Pysyy paikallaan

Kuitubetoninen rakenne on erittäin pitkäikäinen. Vesitiivis rakenne. Ei nouse maasta eikä säiky maan ja pohjaveden paineita. Erillinen polttomaalattu ohjauskeskus varustettuna lämmityksellä. Ohjauskeskus asennetaan puhdistamon päälle asennuskorokkeen avulla tai vaihtoehtoisesti kiinteistön seinään. Huoltokuilua voidaan korottaa olosuhteiden mukaan.

Asennuspalvelu

Vesilakeus tarjoaa Goodwell puhdistamoille asennuspalvelun yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Jätevedenpuhdistamo olemassa oleviin kaivoihin

Goodwell saneerauspaketti

Goodwell saaneerauspaketin avulla voidaan kiinteistön olemassa olevista betonirengaskaivoista tai vaikkapa Lokalo säiliöstä tehdä täysverinen jätevedenpuhdistamo. Selvää säästöä syntyy poikkeuksetta ja kiinteistöllä päästään vähemmillä kaivutöillä. Tekniikka on sama kuin tehdasvalmisteisessakin Goodwell puhdistamossa.

Selvyys kaivojesi tai säiliösi soveltuvuudesta saneerauspaketin asentamiseksi selviävät, kun otat yhteyttä Vesilakeuteen.

Se järkevä saneerauspuhdistamo

Goodwell saneerauspaketti jätevedenpuhdistamot ovat erittäin pidetty vaihtoehto kokonaan uudelle puhdistamolle. Tekniset ominaisuudet ovat samat kuin tehdasversiossa. Kapasiteetti määräytyy säiliön/ kaivojen tilavuuden mukaan.

Suunnittelu ja asennuspalvelu

Suunnittelusta vastaa Vesilakeus tapauskohtaisesti. Saneerauspuhdistamon teknisestä asennuksesta vastaa laitteiston valmistaja.

Saneerauskohde asennettuna

Vesilakeus ja suunnittelet onnistumista

Ota yhteyttä

Antti Jaatinen

Vesilakeus

Ylistaro
Y-tunnus 1412958-5